7 redenen om een internationale run te lopen

Internationale runs, I love them. Zo liep ik mijn allereerste loopwedstrijd in Amsterdam, de Nike We Run Amsterdam 10K Women’s Race. En oké, mijn allereerste 10 Miles liep ik dan wel in Antwerpen, maar ergens heeft een home run ook z’n charme. Maar mijn allereerste halve marathon daarentegen, die liep ik dan weer in freaking DISNEYLAND PARIJS. Yep, ik ben er nog altijd niet van bekomen! 😉

Soit, back to business: ik ben dus fan van internationale runs en er staan zeker nog spannende dingen op de planning. Maar eerst wil ik jullie zeven redenen geven om een interationale run te lopen:

  1. Je toeschouwers zijn supergemotiveerd om te komen supporteren.

Sightseeing to the next level! Je trouwe supporters zullen met veel liefde een citytripje maken om jou te komen steunen. 😉

  1. Maar ook jij bent een vat vol motivatie.

Zo’n run in het buitenland geeft je véél meer motivatie dan gewoon een run op eigen grond te lopen. Geloof me maar: je wil een internationale run echt niet verprutsen door onvoorbereid aan de startlijn te staan.

  1. En je hebt dubbel zoveel voorpret.

Buiten je emmertje motivatie dat overloopt, heb je ook een dubbele portie voorpret. Want jep, het gaan niet alleen om de run zelf, maar ook om de reis eromheen. En wie ben ik om te zeggen dat je nadien niet een paar welverdiende dagjes vakantie hebt verdiend?

  1. Het is de ideale manier om een stad te ontdekken.

Enorm voordehand liggend, maar echt waar. Zelf tijdens het lopen van de 10 Miles, ontdekte ik nieuwe plaatsen in Antwerpen. En toen studeerde ik er dus al een jaar!

  1. Je verzamelt een indrukwekkende medaillecollectie.

Dé ideale souvenir na je internationale run. Die je uiteraard mooi uithangt.

  1. En niet te vergeten: je post-run celebratory food bestaat uit overheerlijke buitenlandse gerechten.

Gimme!

  1. Maar het allerbelangrijkste: je kan er nog weken (wat zeg ik maanden) mee pronken! 😉

Want hey, jij liep wel een internationale run! You’ve got bragging rights! 😉

En jij? Liep jij al eens een internationale run? Of staat er eentje op je planning? Let me know! 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s