Vier selfies die elke loper zou moeten nemen

Runner selfies, bijna elke loper is er wel schuldig aan. Tijdens het lopen je smartphone bovenhalen om een selfie te nemen om daarna met een pokerface weer verder te lopen, been there, done that. 😉 En ik geef zelf toe dat ik er soms misschien een beetje in overdrijf, maar er zijn toch echt wel vier selfies die elke loper zou moeten nemen.

1. Wanneer je over de finish van je allereerste race loopt

Je allereerste race is er uiteraard eentje om nooit te vergeten. Hoogstwaarschijnlijk heb je keihard getraind voor de wedstrijd, en heb je er enorm hard naartoe geleefd. Dat supergeweldige, euforische gevoel dat je krijgt wanneer je over die eindstreep loopt, dat is er eentje om nooit te vergeten. Time to take a selfie! 😉

2. Na een ellendige run

Raar maar waar, ook een ellendige run waarbij je denkt dat je in de hel bent belandt, is het waard om een selfie van te nemen. Zo zal je deze run niet vergeten, maar onthouden van welke diepe put je net gekomen bent. Yep, zo gaat die ellendige run je net een portie motivatie geven. Hup, op de foto!

3. Wanneer je een groot loopdoel bereikt hebt

Lopen, het kan een echte pain in the ass zijn. Op sommige dagen lijk je te vliegen, op andere dagen lijken de slakken je in te halen. Dat is nu net het mooie en hatelijke aan lopen. Maar vergeet vooral geen selfie te nemen wanneer je eindelijk een groot loopdoel bereikt hebt. Al is het maar voor de allereerste keer je loopschoenen aan te trekken, je eerste vijf kilometer te lopen zonder te stoppen of een marathon op een toptijd uitlopen. You are a winner!

4. Een groepsselfie met je running buddies

Heb je een vast groepje running buddies? Proficiat! Vergeet dan zeker om geen groepsselfie te nemen na een run to remember! Het zijn immers je maatjes die je steunen en die je erdoor sleuren op moeilijke momenten, uiteraard verdienen zij het om ook op een selfie te staan. 3, 2, 1, cheese!

En jij? Weet jij nog een selfie die absoluut in het lijstje moet? Let me know! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s