My 2016

2016 is bijna, bijna voorbij. Wauw, de tijd is weer gevlogen. Daarom vond ik het tijd om eens stil te staan bij mijn hoogtepunten van 2016. Here we go! 

First of all: het lopen van de allereerste Disneyland Paris Half Marathon. Als voormalige fat girl&couch potato kan ik nog steeds niet geloven dat ik zomaar eventjes 21,1 km liep. In Disneyland Parijs. Het is waarschijnlijk een beetje overbodig om te zeggen dat ik nog elke dag liefdevol naar mijn medaille kijk? 😉

Het grootste deel van mijn sporty year stond deze halve marathon dan ook centraal. Ik heb er ook eventjes mijn “loopkaart” bijgehaald, en ontdekte dat ik best wel mooie loopjes heb gelopen dit jaar. Zo liep in niet alleen in mijn home town, maar dus ook in Disneyland Parijs, Antwerpen, Knokke (op de zeedijk!) en Miami. It has been a good running year.

Maar ik ontdekte in 2016 ook een aantal nieuwe sporten. Ik rolde regelmatig mijn yogamatje uit, en ontdekte ook hoe hard je kan afzien aan de barre. Momenteel ben ik een tweetal maanden geleden opnieuw gestrand bij fitness. Enorm spannend, want zou ik niet opnieuw gaan obsessief sporten en getalletjes en voedingsmiddelen gaan bijhouden? Maar tot zover geen problemen. Hopelijk kan het opbouwen van een sterkere core mijn loopprestaties nog gaan verbeteren. Want euhm… In 2017 staat er pas écht iets geweldig op de planning. But for now: shhht! 😉

Daarnaast zette ik het jaar goed in door Hunkemöller Ambassador te worden. Ik prijs mezelf nog elke dag gelukkig dat ik deel mag uitmaken van hun team en ben hen enorm dankbaar voor alle mooie kansen, geweldige cadeautjes en superfijne events die ik heb gekregen en mogen meemaken heb. Ik weet nu al dat ook 2017 een superfijn samenwerkingsjaar zal worden.

Naast al het sport- en bloggerelateerde stuff  in het afgelopen jaar, zette ik mij ook 100% in voor school, met zeer fijne examenresultaten als gevolg. Ik volg nog steeds Cross Media Management en kan in juni 2017 eindelijk het felbegeerde diploma in handen sluiten en op zoek te gaan naar een awesome job. Maar eerst nog die géwéldige stage bij radiozender MNM volgen. Can’t wait!

En laten we eerlijk zijn, dat harde werk moet ook beloond worden met felbegeerde vakanties. Zo stak ik in september 2016 voor het eerst de oceaan over om voet neer te zetten op Amerikaanse bodem. Meer bepaald in Miami. Heerlijke vakantie, en de #wunderlust is zéker opgewekt bij mij. Ik heb het bewust niet aan de grote klok gehangen, maar ook hier staan er nog leuke dingen te gebeuren in 2017. Nog 23 dagen to go! 😉

Ten slotte was 2016 ook een jaar van zelfwijsheid. Ontdekken dat je te veel waardevolle tijd in mensen hebt gestoken die het niet waard zijn, en dat je net te weinig waardevolle tijd in mensen hebt gestoken die het wél waard zijn. Ontdekken dat ware liefde iets moet zijn waar je jezelf crazyhappycantbreathe in love moet bij voelen. En het belangrijkste: ontdekken dat het meer dan oké is af en toe een stap terug te zetten en quality time voor jezelf in te plannen. Nogmaals: nog 23 dagen to go. 😉

Ik kan in ieder geval met deze fijne terugblik 2016 met een warm gevoel afsluiten en ik kan al niet meer wachten om te zien wat 2017 mij gaat brengen!

Dankjewel lieve volgers en lezers om ook in 2016 mijn blog te volgen en te lezen. Dankzij jullie zorg ik ervoor dat er weer elke week drie blogs op mijn blog te lezen zijn. Jullie zijn mijn motivatie. DANK. JE. WEL.

4 gedachten over “My 2016

 1. Happy 2017! Fijn om te zien dat je zo’n mooi jaar achter de rug hebt. Run Disney wil ik zelf ook eens meemaken, dat ziet er echt fantastisch uit! Voor 2017 hebben we hetzelfde grote doel (zag jouw reactie op de betreffende blog) en dat is inderdaad iets geweldigs :D! Vind het wel nog heel spannend allemaal.

  Liked by 1 persoon

  1. Ook voor jou een happy 2017! Dankjewel voor je leuke reactie! Run Disney is inderdaad een échte must do, ik wil er zeker nog eentje in Amerika gaan lopen. En inderdaad, dat doel ga ik bekend maken zodra het officieel is. Ga je ook mee met het ‘speciale’ deel? 😉

   Like

   1. Jaaa, ik ga ook mee met het speciale deel :)! En ik wacht voorlopig ook nog even met het nieuws te delen tot alles definitief geregeld is. Maar ik kijk er nu al ontzettend naar uit. Jij hebt er ook nog geen ervaring mee he?

    Liked by 1 persoon

   2. Wat leuk! Ik wacht er ook nog even mee, tot alles “officieel” is, maar ik kan nu al niet wachten! Ik heb er ook nog geen ervaring mee, maar heb binnenkort wel een conditietest en screening op de planning staan, zodat ik zeker een goed trainingsschema heb. 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s