5 dingen die ik (en andere lopers) gedaan hebben voor de Instagram-foto

Elke loper zal wel al minstens één keer een foto op Instagram gepost hebben. Geef maar toe, we are all guilty. En uiteraard moet die runner pic de moeite waard zijn om op the gram gepost te worden. Dus euhm.. deze 5 dingen hebben ik en andere lopers al gedaan voor de Instagram-foto:

  1. Het cliché: de minstens 10 minuten durende fotoschoot met een medaille. Uiteraard moet een foto met je medaille gedeeld worden met Instagram. Dus no shame in our game wanneer je een mini-fotoshoot houdt met je medaille met verschillende achtergronden en composities. Om dan hoogst waarschijnlijk de eerste foto toch de beste te vinden. Oeps. 😉
  2. Voor het lopen een kwartier twijfelen over je outfit. En dan vooral wanneer het een spiksplinternieuwe outfit is. Het moet matchen. Geen discussie mogelijk.
  3. Belachelijk vroeg gaan lopen voor een sunrise foto. Die opkomende zon is niet alleen heerlijk om op je gezicht te laten schijnen, ze zorgt ook voor de meest mooie uitzichten EVER. Op de foto ermee! Zo trok ik in Knokke ook meermaals om 7 uur de loopschoenen aan. Zelf op mijn vrije dagen. 😉
  4. Een extra omweg maken voor die ene plaats vast te leggen op foto. En die extra omweg mag gerust een halve kilometer zijn hoor. Vooral wanneer je de halve marathon in Disneyland Parijs loopt en per ongeluk al voorbij het kasteel bent gelopen. 😉
  5. Of halfweg je run even stoppen om een selfie te nemen. Even stoppen, je beste smile bovenhalen om daarna met een pijnlijk gezicht terug verder te lopen. Vaak met vreemd kijkende autobestuurders/fietsers/medelopers op de achtergrond. Smooth!

En jij? Welke dingen heb jij al gedaan voor de Instagram-foto? Let me know! 😉

Een gedachte over “5 dingen die ik (en andere lopers) gedaan hebben voor de Instagram-foto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s