An Impossible Runner Wish List, the B-day Edition

Happy birthday to me! Jawel, vandaag blaas ik 26 kaarsjes uit. Slik. Maar goed, dat geeft mij het excuus om mijn running wish list nog eens boven te halen, alleen stel ik wel vrij onmogelijke eisen… 😉

 1. Een wekelijkse afspraak met een fysiotherapeut, liefst ook ééntje met wat massage-kennis.
 2. En ook een wekelijkse afspraak voor een pedicure. Want ja, die voeten worden er ook zeker niet jonger op. 😉
 3. Plus, een persoonlijke haar- en make-up stylist voor belangrijke races. Die racefoto gaat er nu echt goed uit zien, zeker als mijn rimpels zijn weggewerkt. 😉
 4. En dan uiteraard ook een stylist, die de mooiste maar ook de meest praktische outfits voor mij creëert. Zo verspil ik niet al te veel tijd meer voor de kleerkast.
 5. Een assistent die mij tijdens het lopen flesjes water aangeeft, mijn spullen bijhoudt en mijn overtollige lagen kledij behoudt. Liefst een hele mooie.
 6. Een persoonlijke kok die de perfecte, lekkerste en gezondste maaltijden kookt, en ik alleen maar in de zetel hoef te ploffen na een intense sportsessie.
 7. Zelf-afwassende blenders, zodat het gedaan is met de ellendige afwas na mijn post run smoothie. Moest niemand de persoonlijke kok aanschaffen en ik zelf moet koken. 😉
 8. Haarrekertjes die de hele tijd blijven vastzitten, zodat ik niet meer om de vijf minuten aan mijn haar moet prutsen. Dit zou nu toch allang moeten bestaan, niet?!
 9. Een GPS-horloge met permanente verbinding met de NASA-sattelieten. Gedaan met eeuwenlang wachten op de oprit, ik word er immers niet jonger op!
 10. Een service waarbij ik automatisch een paar nieuwe loopschoenen krijg zodra de oude versleten zijn. De allermooiste uiteraard!
 11. En een terugbetaling van het ziekenfonds voor mijn sportkledij. Ik heb immers een supergezonde hobby, ideaal om al die ouderdomsaandoeningen tegen te gaan!
 12. Een bodylotion die die vreselijke runner tan lines wegwerkt in de zomer, weg met dat eeuwig tank top motief op mijn schouders.
 13. Een hologram van mijn grote hardloopvoorbeeld, zodat ik een virtual running partner heb tijdens het lopen. Liefst Annemerel. 😉
 14. En een virtual reality loopband, waarbij je je het gras kan ruiken en de zon op je gezicht kan voelen.
 15. En wanneer ik niet op de loopband loop: een afstandsbediening waarmee ik heuvels en wind kan aanpassen naargelang mijn motivatie van die dag.
 16. Een infuus-koffiesysteem voor die vroege, nuchtere ochtendloopjes. Liefst eentje waar ook hazelnut latte’s mee gemaakt kunnen worden.
 17. Of twee extra uren op zaterdagochtend, zodat ik toch kan uitslapen en vroeg kan opstaan voor mijn endurance run.

Zo veeleisend ben ik niet, toch??? In elk geval, met een mooie Nike Power Speed ben ik ook al zeer tevreden. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s