MY FIRST VLOG: Energy Lab Testing

Hi sweets! Verrassing, mijn aller-, allereerste vlog. Het moest er maar eens van komen. Ik vind het nog een beetje onwennig om tegen een camera te praten en zomaar te beginnen filmen, maar we komen er wel! Enjoy the first one. 😉

Enneuh, waarom ik mij net liet testen, kom je zo snel mogelijk te weten! 😉

6 gedachten over “MY FIRST VLOG: Energy Lab Testing

    1. Hi Stien! De effectieve resultaten ga ik niet laten zien, het is tenslotte mijn persoonlijke test. 🙂 Uit de test is vooral gebleken dat ik meer op een trager tempo moet lopen om mijn basisconditie uit te breiden, in plaats van steeds “over mijn (hartslag)grens” te lopen. De VO2-max meting was goed. 🙂
      Je krijgt in ieder geval een uitgebreid rapport met allerhande grafieken, waarbij je duidelijk weet wanneer je lactaat gaat produceren, wanneer je vetten en/of koolhydraten verbrandt, en in welke hartslagzones je het best loopt per type run. 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s