OMG, I’m running the NYC Marathon 2017

268 dagen. Twee honderd acht en zestig dagen. En dan sta ik aan de startlijn van mijn allereerste marathon. In New York. OMG. Ik kan het nog altijd niet geloven. It will be epic!

Dus. Het is officieel. The word is out. Cross Media Girl On The Run loopt de NYC Marathon 2017. Al wie mijn blog volgt, weet waarschijnlijk al dat er grootse plannen waren voor dit jaar. Ik was er al van oktober mee bezig: zou ik een marathon lopen? Na het lopen van de halve marathon in Disneyland Parijs, is de échte marathon natuurlijk een volgende stap. En om de awesomeness van de halve in Disneyland te overtreffen, viel mijn keuze op New York.

De D-date is dus 5 november 2017. Ik loop de marathon niet alleen (uiteraard niet!), maar schreef me in via TUI Sports, en ik zal de Annemerel & Friends Run NYC vergezellen. Ik was sowieso al vooringeschreven bij TUI Sports (toen nog Holland Runner), maar toen ik op de hoogte was van het speciale Annemerel-pakket, moest ik uiteraard als grote fan dat pakket boeken. 😉 En woensdag was het dus zover, dé aflossende mail was er. Samen met een hoop leuke dames zal ik mij klaarstomen voor de 42 kilometer doorheen New York. Ik vond zelfs al een room mate Aurelie, yay! En ook mijn eigen supportersteam in de vorm van mijn papa en mijn zus zijn paraat.

Maar uiteraard was ik dus al achter de schermen bezig met dé marathon. Zo trok ik in januari al eens op “veldonderzoek” naar the City of Lights, elk excuus is uiteraard goed genoeg. 😉 Je kan mijn vlogs en blogs hier, hier en hier teruglezen. En daarnaast liet ik ook een conditietest bij Energy Lab uitvoeren, zodat ik mijn eigen persoonlijke trainingsschema heb. Na het lopen van de halve marathon, wou ik toch wel eens zo’n test laten uitvoeren. Ik wil immers goed voorbereid zijn om mijn lichaam aan de zware proef te onderwerpen. Ik begon vorige week al enthousiast aan mijn nieuwe loopschema en zal dus in negen maanden klaargestoomd worden voor the big race.

Wat staat er nog op de planning? Een loopanalyse bij Runner’s Lab, héél lang aftellen, mij nu al zorgen maken over mijn loopoutfit en vooral: jullie op de hoogte houden over my road to the NYC Marathon 2017.

Can’t wait! xoxo

6 gedachten over “OMG, I’m running the NYC Marathon 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s