Happy Havermout – Banana Pudding Oatmeal

Het meest standaard havermoutreceptje is nog altijd de good old havermoutpap. Maar laten we eerlijk zijn, zo’n simpel kommetje havermout wegwerken is niet altijd een feestje. Maar deze Banana Pudding Oatmeal tovert je kommetje om tot een echte party!

Wat heb ik gebruikt (voor twee porties)?

420 ml ongezoete amandelmelk

1 vanillestokje

90 gram havermout

Een banaan

Een theelepel honing

Wat heb ik gedaan?

Zet een kom met de melk op het vuur. Snijdt de vanillestok overlangs in twee en schraap de zaadjes eruit. Voeg toe aan de melk en laat vijf minuten zachtjes koken.

Haal de vanillestok uit de melk en voeg de havermout toe. Laat de havermout vijf minuten doorkoken zodat deze gaat indikken. Plet ondertussen de helft van de banaan tot moes en voeg deze toe aan de havermout.

Verdeel de havermout over twee kommetjes, snijdt de overige banaan in stukjes en verdeel over de kommetjes. Werk het geheel nog af met een drizzle honing, and you’re good to go!

Een simpel havermoutrecept dat nog steeds gezond is maar met net dat beetje extra, dat is gegarandeerd een geslaagd ontbijt! 😉

Ga jij het recept uittesten? Deel dan zeker een foto op Instagram en tag mij er in (@crossmediagirlontherun). Vind ik leuk! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s