VLOG: The Road To The NY Marathon 1

Hi sweets!

Jullie weten ondertussen al even dat ik de New York Marathon in november 2017 zal lopen. Ik kan het nog steeds niet geloven, en ik kan er nog altijd iedereen de oren van het hoofd over zagen (sorry, not sorry). Ik besloot vorige week vrij spontaan om maandelijks een blog te maken over mijn training en voorbereiding naar de NY Marathon. Deze vlog is eigenlijk een kleine inleiding en recap naar mijn voorbije vier trainingsweken. Hij is verre van perfect, maar hey, oefening baart kunst. Ik ga jullie immers tien blogs voorschotelen over mijn road to the New York Marathon. 😉

Veel kijkplezier!

Een gedachte over “VLOG: The Road To The NY Marathon 1

  1. Ik heb hem gisteren bekeken! Het zal leuk worden om je journey te volgen 🙂 En het zal ongetwijfeld een fantastische trip worden!

    Misschien een kleine tip voor je volgende video, de kleine stukjes waarin je pauzeert om adem te halen tijdens het praten of even wat langer stil bent eruit knippen! Dat brengt wat meer snelheid in de video 🙂 Maar je doet uiteraard wat je zelf wil, ’t is maar een tip 😀

    Veel succes, ik kijk al uit naar je volgende video!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s