7 fitnesshacks voor drukke mensen

De lente – en de zomer! – komen steeds dichterbij, en hopelijk hebben meer mensen zich voorgenomen om wat meer te gaan sporten. Yay! Maar oké, niet iedereen heeft evenveel tijd om zomaar even drie keer of meer per week te gaan sporten. Ook ik heb zeker niet elke week evenveel tijd om alles van mezelf in de fitness te geven of om mijn loopschoenen aan te trekken. Maar toch, alle kleine beetje helpen. Daarom somde ik 7 fitnesshacks op waarmee je toch rekening kan houden! 😉

  1. Doe een paar push ups in bed. Twee absolute pluspunten: je moet je wekker maar één minuut vroeger zetten én je moet er niet een voor uit bed. Win-win!
  2. Haal het maximale uit dagdagelijkse taken zoals je tanden poetsen. Doe een paar squats of doe eens een balanceeroefening op één been. Elk extraatje telt!
  3. En over squats gesproken: probeer er dagelijks 25 uit te voeren. En dat kan je zelfs al mutitaskend doen. Tijdens het bellen bijvoorbeeld!
  4. Maar vergeet ook niet om te stretchen. Zo zal je je flexibiliteit verbeteren, sta dus regelmatig eens recht en rek je uit in plaats van uren op die bureaustoel te zitten.
  5. Neem een winkelmandje in plaats van een winkelkar. Hallo krachttraining! En draag vooral ook de zakken zelf naar binnen! ;-
  6. Neem de trap. Een cardio- en beenoefening, all in one!
  7. Doe een kleine wandeling. Haal tijdens je middagpauze eens een frisse neus en maak een kleine maar stevige wandeling.

Door dagelijks rekening te houden met deze hacks, kan je toch proberen om een beetje fitter te leven. Hoera!

En jij? Ken jij nog meer fitnesshacks? Let me know! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s