For The Love Of Avocado – Guacamole Wrap

Het meest bekende gerecht met avocado zal wel guacamole zijn: een typisch Mexicaans bijgerecht om bij enchilada’s of fajita’s te serveren. En aangezien ik eindelijk mijn ‘avocado-angst’ heb overwonnen door guacamole te eten, kan ik uiteraard niets anders dan het receptje te posten. 😉

Wat heb ik gebruikt (voor twee porties)?

Een rijpe avocado

Sap van één citroen

Peper&zout

Een bosui

Eventueel extra groentjes, ik kies dan voor kerstomaatjes of maïs

Wat heb ik gedaan?

Heel simpel: plet de avocado samen met het citroensap. Kruid af met peper en zout en voeg de in stukjes gesneden bosui toe. Je kan uiteraard ook nog andere kruiden gebruiken, een typische guacamole maak je bijvoorbeeld met koriander, maar ik ben niet zo’n fan van het zeepsmaakje. 😉 Wie liever een glad smeersel wil, kan de guacamole in de blender maken.

Ik smeer mijn guacamole maar al te graag op een wrap, een ideale gezonde meeneemlunch!

Ga jij het recept uittesten? Deel dan zeker een foto op Instagram en tag mij er in (@crossmediagirlontherun). Vind ik leuk! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s