Hoe ik 160 euro bespaarde bij Nike

Ik heb iets nieuws én gevaarlijk ontdekt… De Nike Factory Stores! De Factory Stores zijn de outletwinkels van Nike waar je hun producten kan kopen aan een veel goedkopere prijs dan in de gewone winkel. Zoals ik al zei: gevaarlijk dus. Voornamelijk voor de bankrekening. De afgelopen twee weken bezocht ik de Nike Factory in Aarstelaar en de spiksplinternieuwe in de Designer Outlet Roermond. Echt een hemelse winkel.

In ieder geval, ik ging er met goed gevulde zakken buiten en toch een minimale schade op mijn bankrekening. Ideaal! Bekijk mijn geshopte spulletjes in mijn allereerste shoplog. Veel kijkplezier!

3 gedachten over “Hoe ik 160 euro bespaarde bij Nike

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s