Spring is in the air! Mijn 5 favoriete lenterecepten

Spring is in the air! Hoog tijd om dus die wintergroenten weer een jaar achter slot en grendel te stoppen (of in mijn geval: de diepvries 😉 ) en de lenterecepten eens boven te halen. Aangezien Cross Media Girl On The Run volgende maand al twee jaar bestaat, staan er al een hoop gezonde recepten op de blog. Ik nam ze er eens bij en selecteerde mijn vijf favoriete lenterecepten.

picmonkey-collage

1. Tropical Coconut Pancakes

Een perfect ontbijt bestaat voor mij uit gezonde én lekkere pannenkoeken. Deze pannenkoeken zijn onder andere gemaakt van kokosmeel, wat ze gezonder maakt dan your regular pancake. De tropische kokossmaak zal ervoor zorgen dat je je onmiddellijk op een tropisch strand inbeeldt (beach boy jammer genoeg niet inbegrepen).

2. Strawberry Shortcake Smoothie

De lente is niet perfect zonder een lekkere, gezonde smoothie. Deze aardbeiensmoothie is zomer in een glas. Dankzij de bevroren aardbeien is deze smoothie de ultieme verfrissingen op een aangename, zonnige lentedag.

3. Frisse tzatziki

Bij de ultieme lentedag hoort uiteraard ook een apéro. Deze frisse tzatziki is een supergezonde dip, ideaal om crackers in te dippen. Zo kan je ten volle genieten van het het zonnetje op je gezicht.

4. Mediterraanse aubergine

Dinnertime! Deze gevulde aubergine heeft een ultieme mediterraanse toets en zorgt ervoor dat je ongemerkt een portie groente naar binnen werkt. Wat wil een mens nog meer? 😉

5. Creamy Chia Pudding

Wie er na al deze gezonde lentereceptjes nog een dessertje bij kan stoppen, kan deze creamy chia pudding maken. Dit gezond recept is zowel geschikt voor ontbijt als dessert én is ideaal om te mealpreppen. Maak er een parfait van met bijvoorbeeld aardbei en bosbes, of ga de tropische kant op met mango en kokos.

Zo, dit waren mijn favoriete lentereceptjes. Heb jij nog een ultiem lenterecept dat ik écht niet mag missen? Let me know! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s