VLOG: Mijn loopschoenencollectie

Vorige week kreeg ik (na ongeduldig wachten) mijn nieuwe Nike LunarEpic Flyknit 2 via Runnerslab. Yay! Ik besloot om mijn loopschoenencollectie eens te raadplegen en wat bleek? Mijn nieuwe pareltjes zijn al mijn tiende paar loopschoenen. Tijd om dat eens te vieren met een vlog waarin ik mijn loopschoenencollectie uit de doeken doe. Veel kijkplezier! šŸ˜‰

Een gedachte over “VLOG: Mijn loopschoenencollectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s