My Lululemon Love

Hoewel ik altijd een Nike fangirl zal blijven, veroverde Lululemon de afgelopen maanden ook mijn lopershartje. Na al veel over het sportmerk gehoord te hebben via Annemerel, ontdekte ik tijdens mijn citytrip in New York zelf hoe geweldig de loopleggings zitten (lees: ik wou onmiddellijk een levensvoorraad mee naar huis nemen).

Gelukkig kan ik ook in België mijn Lululemoncravings voeden, want de webshop verzend ook naar Europa. Hoewel de prijzen duurder zijn dan Amerika, bestelde ik toch een aantal leggings (en de wishlist blijft groeien, dat belooft voor de NY Marathon 😉 ). Let me present to you: my Lululemon love! 😉

Wat is er nu zo geweldig aan de leggings van Lululemon? Alle leggings hebben een superflatterend model en geven zelf een liftend effect (wil iedereen, toch? 😉 ). Ze zijn ook de ideale leggings voor lopers, want de tailleband is lekker breed en ze zitten hoog in de taille. Geen afzakgevaar dus. Oef. Maar de echte reden om je blut te shoppen bij Lululemon? De zakjes! De leggings hebben de befaamde zijzakjes waar je superveel in kwijt kan. Zelfs m’n iPhone Plus past in het zakje, ik bedoel maar… Daarnaast hebben de leggings ook een achterzakje en kleinere zakjes vooraan in de tailleband. Sommige modellen hebben ook een tailleband met extra grote zakken voor bijvoorbeeld een iPhone.

Zakje

SPEED TIGHT IV (BRUSHED)

Speed tight

In New York kocht ik na lang wachten eindelijk mijn allereerste Lululemon legging. Aangezien het volop winter was, kocht ik de zwarte Speed Tight IV in de brushed versie. Zoals de naam al aangeeft, is de legging extra warm door de zachte binnenkant. Na mijn eerste aankoop volgde al snel mijn tweede Speed Tight, exact dezelfde maar dan in het donkergrijs. Yes. They are that good. Als je graag een eerste legging wil van Lululemon, kan ik deze zeker en vast aanraden.

PACE RIVAL CROP

2015 1204 Lululemon Pace Rival Crop Lights Out Black_Forage Teal

Uiteraard wordt het steeds warmer en warmer om te lopen. Daarom viel mijn oog op de Pace Rival Crop. Deze legging is 7/8ste en is een ideale lengte wanneer het te warm is voor een volledige legging. Uiteraard haalde ik de hele webshop ondersteboven om dus een kortere legging te vinden met de superhandige zijzakjes. En zo geschiede. 😉

lululemon-Pants-Color-Wall-psfk.jpg

Nog een kleine side note: uiteraard ben je er niets mee vanuit België, maar in elke winkel staat de befaamde legging wall. Hier staan alle leggings uitgestald, gerangschikt op lengte en de ‘feel’ die je wil (bv. relaxed of hugged). Elke leggingnoob kan zo dus haar perfecte legging terugvinden. Awesome.

En jij? Ken jij Lululemon al? Of misschien heb je ook een legging? Let me know! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s