VLOG: Workshop Foodphotography & Styling

Afgelopen zaterdag spendeerde ik een dagje in Amsterdam. Ik had me namelijk een tijdje geleden ingeschreven voor een workshop foodphotography en foodstyling met Denise Kortlever. Ik neem jullie mee naar mijn dagje Amsterdam in mijn vlog. Veel kijkplezier!

In mijn vlog gaf ik het al aan, maar de workshop is echt een meerwaarde voor iedereen die met voeding en fotografie bezig is. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat ik nu bij Ikea, Dille&Kamille, Zara Home en H&M Home een ellendig lange wishlist heb. Bring on all the servies en servetten! šŸ˜‰

En zoals beloofd, mijn favoriete foto’s die ik deze dag genomen heb.

Dankjewel Denise voor deze fantastische workshop!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s