VLOG: de 20 KM van Brussel

Na de halve marathon in Disneyland afgelopen september, zijn de lange afstandsruns er bij mij wat ingeschoten. Foei! In afwachting van de marathon in New York besloot ik dan ook om me, naast de 10 Miles in Antwerpen, voor de 20 km van Brussel in te schrijven. Afgelopen zondag was het dan ook zover: samen met loopmaatje Aurelie trotseerde ik de 20 km in een tropisch weertje. Hoe dat verliep? Dat ontdek je in mijn vlog. Veel kijkplezier! 😉

Gezien de uitzonderlijke weersomstandigheden (en euh… technische problemen door een blikje Isostar) ben ik best wel tevreden met mijn tijd. Ook tijdens de halve marathon in Disneyland liep ik ongeveer dezelfde tijd, maar was ik niet extra belast door klierkoorts en bloedarmoede (want ja, deze running girl is nog niet op en top gezond. Zucht.). Naast het warme weer was het parcours ook zeker een uitdaging want boy, Brussel is toch wel tamelijk heuvelachtig. Maar elke heuvel is natuurlijk een goede oefening voor the real deal tijdens de NY Marathon.

Ook heldin Aurelie maakte een verslag op haar blog over hoe zij de race heeft ervaren. Ik sleur haar dan ook altijd maar mee voor mijn camera. 😉 Lees haar ervaring zeker ook eens! En Aurelie, je hoeft echt niet teleurgesteld zijn. De meeste mensen zouden er de brui aan gegeven hebben, maar jij beet op je tanden en bleef doorgaan. Sterk werk! En onze revanche op die 20 verdraaide kilometers, die nemen we volgend jaar. 😉

Welke race is nu up next? De halve marathon in Brussel op 1 oktober staat ook allang vast, en die zal dan ook de laatste ‘generale repetitie’ zijn voor die volledige 42 kilometer. Maar euh… Tussendoor komt er zeker ook nog iets episch aan. WHOOT WHOOT! 😉 Stay tuned!

En jij? Heb jij de 20 km van Brussel al gelopen? Let me know! 🙂

Een gedachte over “VLOG: de 20 KM van Brussel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s