VLOG: De TUI trainingsdag

Met nog 147 dagen op de teller voor de NYC Marathon (zo snel al!), was ik gisteren aanwezig op de TUI trainingsdag in Amersfoort. Wanneer je een marathonreis bij TUI boekt, krijg je namelijk zo veel meer dan alleen maar een startbewijs, een hotel en vliegtickets. šŸ˜‰ Zo kregen we nuttige informatie rond voeding en blessure(preventie) en liepen we een warm, zweterig rondje doorheen de bossen in Amersfoort. Maar het allerbelangrijkste: het was onze allereerste #teamannemerelrunsNYC2017 meeting. šŸ˜‰ Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s