VLOG: De marathonschoen van Nike

Elke Nike-fan zat er zowat deze week op te wachten: de lancering van de nieuwe Nike schoencollectie. Uiteraard wist ik al sinds het Breaking 2-project dat de schoenen gelanceerd zouden worden. Ik was er dan ook als de kippen bij om een paar te reserveren bij Runners’ Lab. Afgelopen donderdag was het zover en zag ik de nieuwe Air Pegasus 33 en de Zoom Fly mijn Instagramfeed overnemen. Zaterdag haalde ik m’n eigen paar, en maakte ik uiteraard voor jullie een vlog. Veel kijkplezier! šŸ™‚

DSC_0095DSC_0096DSC_0097

En jij? Wat denk jij van de marathonschoen van Nike? Let meĀ know! :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s