Avocado Toast

Het is (nog steeds) een hele hype, maar het duurde toch eventjes voor ik op de avocado toast wagon sprong. Na jarenlang een avocado-hater te zijn, ben ik dan toch bijgedraaid. Na te starten met een simpele guacamole, ben ik ondertussen ook al fan van de avocadotoast. En waarom zou je dat ook niet zijn? Een lekkere, gezonde lunch die je in vijf minuten op je bord kan toveren, zalig!

Wat heb ik gebruikt (voor één toast)?

Een toast (bijvoorbeeld een geroosterde boterham of in mijn geval een halve panini)

Een halve, rijpe avocado

Sap van een halve citroen

Peper

Zout

Een ei (optioneel)

Wat heb ik gedaan?

Schil de avocado en prak het vruchtvlees tot moes. Kruid met peper en zout en meng met het citroensap. Bak ondertussen het eitje. Neem je toast erbij, besmeer met de geplette avocado en top af met het gebakken eitje.

Ziezo. Eitje toch? 😉

2

Ga jij het recept uittesten? Deel dan zeker een foto op Instagram en tag mij er in (@crossmediagirlontherun). Vind ik leuk! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s