De zes paar loopschoenen die elke loper wel heeft

Loopschoenen zijn uiteraard de essentie van een loopoutfit. Hoewel ik zelf nog maar drie jaar hardloop, ik heb toch al meer dan tien paar. OEPS. Maar ja, wat wil je dan ook, zonder loopschoenen kan je niet lopen he. 😉 Daarom somde ik de zes paar loopschoenen op die elke loper wel heeft.

  1. Het allereerste paar. Ooit heb je beslist: ik ga lopen. En je kocht loopschoenen. En die heb je nu nog altijd, want komaan, het zijn je allereerste loopschoenen ooit. Luv mah babies. 😉
  2. Het versleten paar. De zolen zit bijna vol met gaten, maar toch kan je dat ene versleten paar niet weggooien. Ah nee, want je liep er dat ene PR op en nu ben je emotioneel verbonden. 😉
  3. Het pijnlijke paar. Ook bij loopschoenen kan je wel eens een miskoop doen. Ze waren in solden, of ze zijn supermooi. Maar eigenlijk zitten ze helemaal niet goed omdat ze een maat te klein of te groot zijn. Willen we dat toegeven? Neen. Willen we dat paar weggooien? Ook neen.
  4. Het paar voor de fitness. Veel lopers zijn ook terug te vinden in de fitness. Ook daar is een speciaal paar loopschoenen voor, want met je buitenloopschoenen ga je niet naar de fitness, toch?
  5. Het supermooie paar. Oké, we weten als lopers allemaal dat het kleur en het design van een schoen niet zo belangrijk zijn als de manier waarop de schoenen aanvullen. Maar diep vanbinnen willen we toch allemaal de mooiste schoen van allemaal. Je hebt dan ook ongetwijfeld een supermooi paar in de kast staan dat alleen bij een speciale gelegenheid gebruikt wordt. ;)à
  6. Het winning paar. Het is misschien even zoeken, maar iedereen vind wel z’n ultieme loopschoenenmatch. Een match made in heaven waarschijnlijk. Daarom besluit je om het model in verschillende kleuren aan te kopen (zomer- en winterkleuren, hallo!). Je grootste angst is dan ook dat het model gediscontinued wordt, want dan ga je pas écht moeten inslagen. 😉

En jij? Heb jij ook deze zes paar loopschenen? Let me know! 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s