Vijf tijdsbesparende tips in een drukke fitness

Het meest hatelijke aan de fitness? Wanneer het superdruk is en iedereen in je weg lijkt te lopen. Gelukkig bestaan er aantal handige trucjes en tips om toch geen tijd te verspillen in de fitness. Let’s go! 

  1. Zoek een tijdstip wanneer het rustiger is. Probeer de rustige momenten in je fitness te ontdekken. Vermijd bijvoorbeeld de typische ochtend- en avondspits in de fitness.
  2. Laat je vaste routine varen. Wanneer het superdruk is in de fitness, is de kans heel klein dat je je exacte routine gaat kunnen uitvoeren. Iemand gebruikt net jouw toestel, of je setje halters. Blijf daarom niet wachten maar mix onderling je oefeningen wanneer een toestel vrij is.
  3. Gebruik een toestel in de buurt wanneer dat van jouw bezet is. Blijf niet irritant aan een machine staan wachten (don’t do it!), maar gebruik een andere machine in de buurt. Zo slaag je twee vliegen in één klap: je doet eens een andere oefening en je kan subtiel jouw machine in het oog houden. 😉
  4. Wissel een aantal oefeningen om voor oefeningen op een matje. Bij een superdrukke fitness is het onrealisitsch om elk toestel te kunnen gebruiken. Daarom kan je aantal oefeningen omwisselen voor een alternatief op een matje. Waarschijnlijk zal er nog wel ergens een plekje zijn om je matje uit te rollen. 😉
  5. Pik een groepsles mee. De meeste fitnessen bieden ook groepslessen aan. Wanneer het superdruk is maar je toch wel graag wil sporten kan je altijd een intensief groepslesje volgen.

En jij? Heb jij nog tijdsbesparende tips? Let me know! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s