De zes ‘fashionable’ looptypes

Bij lopers draait het niet rond hoe je eruit ziet. Zeggen we. 😉 Want stiekem heeft elke loper wel z’n eigen stijl. Dit zijn namelijk de zes ‘fashionable’ looptypes.

  1. De matchende loper. Deze loper lijkt bijna weggelopen te zijn uit de etalage van een sportwinkel. Haar legging matcht met haar sportbeha die ook nog eens dezelfde kleur heeft als haar schoenveters. Je zou bijna denken dat er een sportstylist bestaat (en wat het telefoonnummer zou zijn 😉 ).
  2. De hoodie & sweatpants loper. Je moet uiteraard geen superfancy loopoutfit kopen wanneer je net begint met lopen, maar lopen in een hoodie en katoenen sweatpants is niet het beste plan van de wereld.
  3. De ‘wat is er nog proper’-loper. Het wassen van sportkledij is meestal niet prioriteit nummer 1. Deze loper gebruikt dan ook de ruiktest om te beslissen of een outfit al dan niet in de wasmand beland. Dat ze daardoor een vreemde combinatie aanheeft… Whoops. 😉
  4. De T-shirt verzamelende loper. Bij elke loopwedstrijd krijg je wel een race shirt om mee te lopen. Deze loper verzamelt én gebruikt elk shirt met trots.
  5. De minimaliste loper. Deze loper loopt het liefst in zo min mogelijk. Een shortje en een sportbeha zijn haar way to go.
  6. De laagjesdragende loper. In tegenstelling tot de minimaliste loper, draagt deze loper enorm veel laagjes. Een topje, shirt en jasje, she’s got it all. 😉

En jij? Welk ‘fashionable’ lopertype ben jij? Let me know! 🙂

2 gedachten over “De zes ‘fashionable’ looptypes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s