9 iced drankjes bij Starbucks onder 100 calorieën

Iedereen die mij persoonlijk kent weet dat ik de grootste Starbucks fan ever ben. Kortom, waar een Starbucks is, ben ik te vinden. Tijdens de warme zomermaanden kan een iced drankje er altijd in. Maar euh, regelmatig zo’n grote frapuccino met een dikke toef slagroom boycot wel dat bikini body. Gelukkig bevatten deze negen iced drankjes (in het formaat tall) minder dan 100 calorieën.

  1. Iced koffie. Een gewone standaard koffie met ijs bevat maar 5 caloriëen. Wil je liever een smaakje en kies je voor een suikervrij siroopje, ben je nog steeds in de safe zone met 60 calorieën.
  2. Cold Brew koffie. Een nieuwe soort ijskoffie die sinds vorig jaar op de kaart staat. Deze koffie is letterlijk koud gezet en vat dus een veel intensere smaak dan de gewone variant, maar bevat ook evenveel calorieën (5). Kies je voor een vleugje magere melk, heb je een caffeïneshot voor 25 calorieën.
  3. Iced Skinny Mocha. Het klinkt bijna té mooi om waar te zijn, maar ook een iced skinny mocha bevat maar 70 calorieën.
  4. Light Caramel Frapuccino. Mijn ultieme zomerdrankje bij Starbucks! Ook de light variant met suikervrije siroop, magere melk en zonder slagroom bevat op de kop af 100 calorieën.
  5. Iced Skinny Vanilla Latte. Tijdens de wintermaanden is een skinny latte mijn favoriete drankje. Ook tijdens de zomer kan je er zonder schuldgevoel van genieten, want de iced-variant bevat 60 calorieën.
  6. Iced Caffe Americano. Espressoshots gemengd met water én geserveerd met ijs zijn goed voor 10 calorieën. Ideaal voor de caffeïneverslaafden onder ons.
  7. Doubleshot on Ice. Wissel het water van de Iced Caffe Americano voor magere melk voor een zoetere smaak en 60 calorieën extra.
  8. Teavana Shaken Iced Tea. Voor 60 calorieën per drankje kan je kiezen uit Mango Black Tea of Blackberry Mojito Tea.
  9. Iced Tea Lemonade. Deze gekoelde limonades zijn gemaakt met rietsuiker zodat ze verfrissend en niet té zoet zijn voor maar 80 calorieën.

Wist jij al dat deze drankjes minder dan 100 calorieën bevatten? Let me know! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s