Drie onmisbare hardloopaccessoires bij warm weer

De afgelopen zomermaanden zijn we verwend met warm, zonnig weer. Ook nu kunnen we weer een aantal dagen geniet van zomers weer. Aangezien ik momenteel volop aan het trainen ben voor de New York marathon, wil dat ook zeggen: lopen bij warm weer. Gelukkig heb ik mijn drie holy grails der hardloopaccessoires gevonden om het lopen zo veilig mogelijk te houden.

  1. Drinkgordel. Een absolute must bij lopen in warm weer? Hydrateren! Een drinkgordel is hiervoor ideaal. Je hebt je handen vrij maar kan toch voldoende water (of sportdrank) meenemen. Tip: je drinkt best afwisselend van beide flesjes, om te vermijden dat je riem gaat scheefhangen door het verschil in gewicht. 😉
  2. Looppetje. Ik probeer bij voorkeur zoveel mogelijk in de schaduw te lopen, maar soms is het onvermijdelijk om in de zon te lopen. Naast het feit dat je je absoluut moet insmeren met sportzonnecrème, draag je ook best een petje. Zo verminder je het risico op een zonnesteek en oververhitting. Je kiest uiteraard best voor een model in een lichte kleur, zwart is absoluut te vermijden. Een sportpetje heeft daarnaast ook een dunnere, ademende stof in vergelijking tot een gewone pet.
  3. Sportzonnebril. Om je ogen zoveel mogelijk tegen UV-schade te beschermen, is een sportzonnebril noodzakelijk. Een sportzonnebril bestaat voornamelijk uit plastic en heeft geen rubberen neussteuntjes. Zo blijft de bril stevig op je hoofd zitten, ook als je aan het zweten bent. Daarnaast heeft een sportzonnebril meestal ventilatiegaatjes zodat je glazen niet gaan aandampen.

En jij? Heb jij nog onmisbare hardloopaccessoires bij warm weer? Let me know!

Dit is een gesponsord bericht, maar dat verandert echter niets aan mijn eerlijke mening over deze producten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s