VLOG: Tilburg 10 Miles

Beter laat dan nooit zeggen ze wel eens, en dat geldt ook over mijn vlog van afgelopen zondag. Samen met bijna heel #teamannemerelrunsNYC2017 trokken we naar Tilburg om er de 10 Miles te lopen. Ik had al zo’n voorgevoel dat er van vloggen niet veel in huis zou komen, het is dan ook zo’n grote, gezellige groep en de tijd vliegt letterlijk. Ik beloof dat ik in New York beter m’n best zal doen. In ieder geval kunnen jullie nu genieten van een snelle throwback in een drietal minuten. šŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s