6 redenen waarom je meer yoga in de natuur zou moeten doen

Een van de vele voordelen van yoga? Je kan je matje eender waar uitrollen. Je yogamatje mee naar buiten nemen wanneer het goed weer is, is dan ook een absolute aanrader. Dit zijn dan ook zes redenen waarom je meer yoga in de natuur zou moeten doen.

  1. Het is mooi. Hoeft geen verdere uitleg toch?
  2. Het terrein zorgt ervoor dat je je grenzen verlegt. Rol je matje gerust eens uit in het gras of op het strand. De andere ondergrond zal ervoor zorgen dat je practice een heel ander effect gaat hebben. Extra balans zoeken, hallo?
  3. Je voelt je verbonden met je omgeving. Wanneer je je yogapractice buiten doet, beleef je je practice in een volledige andere setting. Je zal je dan verbonden voelen met je omgeving.
  4. Je moet niet vechten om een plekje. Hoe herkenbaar is het om zo snel mogelijk een plaatje op te eisen in de yogales? Iedereen wil immers genoeg plaats voor z’n ingewikkelde poses uit te oefenen. Gelukkig kan iedereen buiten z’n eigen plekje vinden, plaats genoeg!
  5. Je profiteert van de voordelen van de zon. Wie z’n matje uitrolt in de zon, geniet ook van een extra portie vitamine D. Mooi meegenomen!
  6. Je leert hoe je écht kan ontspannen. Hoe zen-minded een yogastudio ook kan zijn, er gaat niets boven yoga in de natuur. Je zal je automatisch meer ontspannen voelen wanneer je begeleidt wordt door de natuurgeluiden.

Heb jij al eens yoga in de natuur gedaan? Of weet je nog een extra reden? Let me know! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s