Mijn NY-wishlist

Binnen drie dagen stap ik op het vliegtuig naar New York. Of neen, binnen drie dagen loop ik er zelfs al rond. Moet ik nog zeggen dat ik dat énorm spannend vind? Zondag loop ik eindelijk die 42.2 kilometer waar ik nu al 10 maanden naar aan het toe werken ben. En zo’n inspanning, die moet beloond worden, toch? 😉

Daarom stap ik dan ook niet alleen met een (hoogst waarschijnlijk) overvolle koffer het vliegtuig op, maar ook met een (bescheiden) wishlist. New York, here I come!

  1. Lululemon Pace Rival Crop

Mijn liefde voor de leggings van Lululemon heb ik al eens verklaard in deze blogpost (HYPERLINK). Naast het feit dat het sportmerk in Amerika pakken goedkoper is dan hier, is het assortiment ook véél uitgebreider. En sinds mijn laatste NY-bezoek in januari is er op 5th Avenue een flagship store geopend. Het #teamannemerelrunsnyc2017 gaat deze winkel dan ook zo snel mogelijk leegroven. 😉

Ik hoop alvast om de Pace Rival Crop in de mooie donkerblauwe navy-kleur te scoren. Ik heb hem al in het zwart, en de broek heeft echt de perfecte lengte. Jammer genoeg zijn ze niet meer beschikbaar in de EU-webshop, dus fingers crossed.

  1. New Balance NYC Marathon Finisher In Transit Jacket

Vrijdag brengen we met onze groep een bezoek aan de marathonexpo om onder andere ons startnummer af te halen (tamelijk essentieel werd me verteld 😉 ). Ik schat de kans eigenlijk onbestaande dat ik alleen maar met een startnummer terugkeer. De officiële merchandise collectie van New Balance is namelijk al een tijdje bekend en laat ik eerlijk zijn: ik zou alles willen! Maar gezond verstand en portefeuille say no.

Het item dat ik absoluut moet scoren? Het ‘Finisher In Transit Jacket’. Dit jasje is –naast de medaille natuurlijk- het ultieme bewijs dat ik de marathon heb gelopen, en kom op: hoe comfy ziet het eruit? Die steek ik alvast in m’n marathon-zak, zodat ik na de 42 kilomter mezelf kan verwennen met de zachte, warme stof.

Tot zover het ‘loop’-gerelateerde stuff. Veel onder jullie zullen zich waarschijnlijk afvragen: HUH?! GEEN NIKE??!! IS ZE ZIEK??!! Nope. De kans dat ik bij de Nike Town belandt, is uiteraard héél reëel. Maar er is momenteel niets dat m’n Nike-hartje begeert wat ik niet in de EU-store kan kopen, waar ik ook nog tot december 10% studentenkorting krijg. En gezien het feit dat in Amerika sommige Nike-spullen niet goedkoper zijn in dollar, kan ik dus beter m’n slag slaan op Belgische bodem. 😉

  1. Tiffany&Co ketting

Zoals ik hierboven al zei, ga ik de medaille van de marathon niet permanent dragen. Annemerel kocht zo na een groot aantal van haar marathons een juweel bij Tiffany&Co, ter ‘vervanging’ van de medaille. En dat idee, dat vind ik werkelijk prachtig. Daarom bezocht ik ook al eens de website van Tiffany&Co, maar eigenlijk was het al snel vrij duidelijk welk kettinkje ik wil. Het Return To Tiffany hartje van rubedo metaal en de dubbele ketting. Ik vind de ketting heel elegant, en ben fan van de roze gouden kleur. Het feit dat het een metaal is, is ook geweldig, want ik reageer –helaas- vaak allergisch op rosé gouden sieraden.

Na de marathon strompel ik naar de flagship store op 5th Avenue om deze welverdiende ketting rond m’n nek te hangen. Naast mijn medaille.

Of ik erin slaag om deze wishlist mee naar huis te nemen… Zien jullie in mijn vlogs tijdens New York! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s