Ken jij de nieuwste running community van België al?

Ik wist het al een tijdje, maar sinds 30 augustus is het officieel: there’s a new kid in runner town. Toen werd de NN Running Club namelijk gelanceerd: een nieuwe online running community in België. Benieuwd wat de club net doet?

Ik was als een van de ambassadeurs samen met Aurelie en Carolien aanwezig op de perslancering. Naast alle informatie over de club, kregen we ook de kans om de grote ambassadeur Sam de Bruyn (ja, die van Q-music) een conditietest zien te euh… Ondergaan. #sorrysam

Maar wat is de NN Running Club nu juist?

De NN Running Club werd gelanceerd door levensverzekeraar NN, met als doel om de Belgen op weg te helpen naar een gezonder én gelukkiger leven. Uit hun Nationale Gezonderzoek bleek namelijk dat de werkende Belg gemiddeld zes jaar lichamelijk ouder is dan zijn of haar werkelijke leeftijd. Shocking. Dat komt door de ongezonde en zittende levensstijl. Met andere woorden: de NN Running Club probeert je dus een digitale schop onder de kont te geven.

Hoe proberen ze dat te doen?

De NN Running Club bestaat uit een online platform boordevol informatie en tips voor een gezonde levensstijl. Bovendien kan je sportieve en gezonde uitdagingen aangaan, op maat van elk niveau. Je kan je sporthorloge of apps koppelen met de NN Running Club om zo al je activiteiten bij te houden. En dat kan ik je zeker en vast aanraden, want je wordt beloond voor je inspanningen. Hoe meer je beweegt, hoe meer digitale NN coins je kan scoren. En dames en heren, die kan je inruilen in de webshop voor tal van leuke prijzen. Gratis en voor niets dus. Of ja, technisch gezien in ruil voor zweet en calorieën. 😉

Als ambassadeur krijg ik ook de kans om jullie mee te nemen in mijn trainingen naar mijn speciale loopdoel eind oktober. Welk doel dat net is, daar breng ik jullie snel van op de hoogte. But I’m telling you: het is zot. En het is niet Berlijn.

Wie kan aansluiten bij de NN Running Club?

Wel, ie-de-reen. De club is ontwikkeld voor elk niveau en niet alleen voor lopers. Of nu gaat fietsen, wandelen of zwemmen, elke calorie telt! Met andere woorden: je moest al lid zijn. 😉

Lid worden? Jazeker!

Wil jij ook lid worden? Dat kan hier! Vergeet zeker niet je sporthorloge of app te koppelen. En pssst, wie zich inschrijft krijgt nu 1050 NN coins. Hurry up! 😉

Fotocredit: © Gregory Van Gansen

Een gedachte over “Ken jij de nieuwste running community van België al?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s