De vijf beste blogs over de New York Marathon

Aaaah, bijna een jaar geleden stond ik alweer aan de start van mijn eerste marathon: de New York Marathon. Hoewel ik natuurlijk zelf heel veel tips en informatie kan geven, bundel ik nu voor jullie de blogs die ik het meest nuttigste vond in mijn Road To The New York Marathon.

50 DINGEN DIE JE MOET WETEN ALS JE DE NY MARATHON GAAT LOPEN

Hoe kan ik dit lijstje nu niet starten met een blog van Annemerel? Zij is dé persoon die me inspireerde om deze marathon te lopen. Haar lijstje met 50 dingen die je absoluut moet weten, is onmisbaar om goed aan te start te verschijnen.

EVERYTHING YOU NEED TO KNOW ABOUT RUNNING THE NY MARATHON

Ook Charlie van The Runner Beans is een marathonloopster, zij behaalde zelfs afgelopen jaar in Tokio haar Six Star Medal. Net zoals Annemerel liep ze de marathon van New York meer dan één keer. Ook duidelijk een kenner.

THE NY MARATHON BROKEN DOWN BY NOTABLE MILES

Aan de start wil je natuurlijk goed voorbereid zijn op de 42 kilometer die je zo maar even zal moeten lopen. Deze blog bespreekt mijl per mijl wat je kan verwachten. Onmisbaar! Maak dus zeker een game plan voor de vijf stadswijken waar je doorheen gaat lopen/huppelen/strompelen.

HOW TO CREATE A PACING STRATEGY FOR THE NY MARATHON

Zoek je nog een pace strategie om een PR te lopen tijdens de marathon? Dan kan je best rekening houden met het best wel uitdagende parcours. Deze blog geeft je specifieke tips die je zeker in je achterhoofd kan houden.

NEW YORK CIRY MARATHON GUIDE

Op zich niet specifiek over de marathon, maar eten moet ook gebeuren he? Deze lijst is niet de meest recente, maar heeft wel enorm veel adresjes pre- en postrun. Bring. On. The. Food.

En vooral: zoek eens op ‘New York Marathon race recap of race report’ en lees een aantal raceverslagen van de afgelopen jaren. Wedden dat je met volle goesting aan de start staat?

Marianne

En jij? Heb jij de New York Marathon al eens gelopen? Of loop je hem dit jaar voor het eerst? Let me know!

Marianne_Versie2 (17 van 111)

 Fotocredit: Wildflowerphtgrphy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s