About Me & My Blog

Hoi! Welkom op mijn blog!

Ik ben Marianne, en ik ben ook Cross Media Girl On The Run. Deze blog zag het levenslicht in mei 2015. Het begon allemaal met een schoolproject. Een project dat -toch wel een beetje- uit de hand gelopen is, en ondertussen toch wel een vaste plaats in mijn leven heeft.

Deze pagina is ondertussen al drie jaar oud, en heeft nog geen enkele keer een update gekregen. Shame on me. Deze pagina moet eens goed onder handen genomen worden. Maar eerlijk? Wie kan het nu beter over Cross Media Girl On The Run hebben dan die 24-jarige onstuimige, enthousiaste lopende studente die met trillende vingers deze blog schreef? Dus… Hier is hij dan: about my blog & me.

Dus. Bloggen. Het is –eindelijk- zo ver. Als studente Cross Media Management kan ik natuurlijk niet achterblijven. I am more than happy om mij bij een aantal getalenteerde medestudenten aan te sluiten in de blogwereld. No idea how, maar ik kom er wel. Met vallen en opstaan waarschijnlijk.

Waarover ga ik bloggen? Geen idee. Momenteel heb ik twee grote onderdelen in mijn leven. Mijn studierichting: Cross Media Management en alles wat daarbij komt te kijken. En lopen. Dat doe ik ook graag, raar maar waar. Ik veronderstel dat dit dus twee hoofdlijnen zullen zijn in mijn blog. Wie weet komen er op lange termijn wel eens gastbloggers.

Hoe vaak ga ik bloggen? Ook geen idee. Soms zeggen ze wel eens “planning is key”. Ik ben het daar uiteraard mee eens. Toch ga ik op dit moment, op mijn sprong in het diepe, geen planning opleggen. Waarom? Omdat ik het schrijven, het bloggen, leuk vind. Ik heb een gegronde angst dat door een planning op te leggen, dat plezier op lange termijn zal verdwijnen. Ik wil niet dat het bloggen een verplichting gaat worden.

Het cliché: About Me.

Wat is een blog zonder een ‘About Me’ pagina? Niets uiteraard. Ik ga er dan ook vanuit dat mijn bezoekers graag willen weten wie er nu net achter de geschreven woorden schuilt. Wel, hallo! Ik ben Marianne. Een vierentwintigjarige (slik) studente Cross Media Management. Momenteel heb ik net mijn eerste half jaar van mijn studie achter de rug.

Wat doe ik nog buiten studeren? Op dit ogenblik, op 15 mei 2015 zit ik in de Thalys onderweg naar Amsterdam. Morgen loop ik de Nike 10 km vrouwenloop, We Run Amsterdam. SPANNEND. Je kan dus wel stellen dat ik min of meer graag loop. Want dat is gezond. I LIED. Ik hou van lopen. Ik hoop volgend jaar de échte 10 miles in Antwerpen te lopen. En wie weet, misschien loop ik in september 2016 wel de halve marathon in Disneyland Parijs. I’m all about setting goals and crushing them.

What’s in a name?

Vanwaar de naam Cross Media Girl On The Run? Dit is dus een combinatie van mijn studierichting en mijn passie, lopen. Daarnaast verwijst het ook naar het feit dat ik niet graag stilsta in het leven. Ik heb stiekem eigenlijk al een bachelordiploma op zak, ik ben een afgestudeerde Medical Mangement Assistant. Ofwel: ik kan een administratief aapje spelen in een ziekenhuis. Ik was er ook van overtuigd dat ik dit tot mijn 65ste zou kunnen doen.

Maar niets is minder waar. Elke dag ging er een klein beetje meer ‘Marianne’ verloren in mijn werk. Begrijp mij niet verkeerd. De studierichting leerde mij administratief denken. Maar dit ging ten koste van mijn toch wel vrij creatieve geest. Een geest die ik vrij wel onmiddellijk terugvond bij de aanvang van mijn studie Cross Media Management. Ik ontdekte iets: ik schrijf graag. En deze schrijfsels, die wil ik nu graag de wereld wijde wereld insturen.

Dus. I present to you: Cross Media Girl On The Run. Mijn baby. Mijn blog.

O ja, voor ik het vergeet. Ik ben uiteraard aanwezig op de verschillende sociale media. Facebook, Twitter, Instagram, I’ve got it all! Volg mij op Facebook en Instagram via crossmediagirlontherun en op Twitter via MarianneMichels. I’ll keep you posted!

Heb je nog vragen? Shoot uiteraard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s